Udskriv

Din fest

En fest er altid en stor begivenhed, hvor I som værter og jeres gæster gerne skulle mindes et flot arrangement fra start til slut.

Fest i cafeteriet eller i hallen

Vi kan tilbyde at I holder festen i cafeteriet eller i hallen på Grønbro, hvor vi i fællesskab gennemgår festens forløb.

Vi står for alt til festen. Opdækning af borde, menu, drikkevarer samt sørger for der kommer serveringspersonale til festen.

I cafeteriet kan der dækkes op til ca. 70 personer hvor I sidder ved mindre borde. I hallen er der mulighed for at tilpasse størrelsen af lokalet med et forhæng.

Fest i andre selskabslokaler

Ønsker I at holde festen privat eller i andre selskabslokaler leverer vi naturligvis maden hvor I ønsker det.

Ønsker I vores deltagelse under festen i jeres lokaler er det naturligvis også en mulighed. I det tilfælde vil vi have gennemgået festen sammen med jer.

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved