Udskriv

Betingelser

Forespørgsel eller bestilling

Har De besluttet at holde Deres fest i vores lokaler eller få maden leveret fra os, så ring og få en reservation til den pågældende dag. Efterfølgende sendes der uforpligtende tilbud ud fra Deres ønsker. Da jeg værdsætter den personlige kontakt og dialog meget højt, derfor gerne en tilbagemelding fra Dem inden 8 dage. Det sikrer os ligeledes, at De har modtaget sendte tilbud.

Priser

Alle priser er incl. moms. Vi regner prisen ud fra Deres ønsker og behov, hvorefter vi håber det er i overensstemmelse med deres ønsker og beder Dem venligst genbekræfte inden 8 dage, hvorefter reservation og pris betragtes som endelig. Der betales ingen leje for at holde festen i cafeteriet.

Depositum

Der skal betales et depositum på 50 % ud fra prisoverslaget 14 dage før.

Afbestilling

Ved total afbestilling senere end 30 dage før den aftalte dato, betales 30 % af couvertprisen. Total afbestilling 14 dage før, skal der betales fuld kuvertpris.
Økonomisk bindende antal gæster 14 dage før.

Betaling

Kontant betaling ved levering eller afhentning af menu "ud af huset".
Ved afholdelse af fest i cafeteriet, sendes der efterfølgende regning på resterende beløb. Der skal afregnes kontant med serveringspersonalet ved festens slutning.

Levering

Vi leverer maden til Dem efter aftale.

Anretning og servering

Alle retter leveres så serveringsklare som muligt. Enkelte retter må dog påregnes at skulle varmes. Stege samt diverse varmt tilbehør leveres i thermokasser- som ikke bør åbnes før det skal anrettes. Der vil stå skrevet på thermokasserne hvad de indeholder. Hvor hele kødstykker leveres, må der påregnes udskæring og anretning. Der anbefales der benyttes "Ta tøj" med langt skaft grundet hygiejnen.

Emballage

Den emballage maden leveres i skal tilbageleveres i Grønbro Hallens Cafeteria i rengjort stand senest 2 dage efter leveringen på aftalt tidspunkt- medmindre andet er aftalt. Hvis emballage eller service mangler eller er ødelagt skal dette erstattes. Ud fra dagsprisen tilsendes regning.

Allergener

Er der ønske om oplysninger omkring allergener i menuer, er I velkommen til at rette henvendelse til os.
Ret til ændringer uden forudgående varsel forbeholdes.

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved