Udskriv

Garniture

  1. Forårsløg
  2. Sukkerærter
  3. Haricoverts
  4. Broccoli
  5. Baconbønner
  6. Rodfrugter bagt i smør, stegt med svøb af bacon
  7. Grønne asparges friske, barderet og stegt med Serano skinke
  8. Grønne asparges friske gratineret
  9. Forårsløg stegt med svøb af Serano skinke
  10. Løg i baconsvøb
  11. Æbler i baconsvøb
  12. Avocado i baconsvøb
  13. Rosenkål friske ristede m/ Grana Padano og saltmandler
  14. Rosenkål friske, gulerødder, butternuts og tranebær
  15. Champignon smørsauterede
  16. Champignon hele friterede i sprød skorpe
  17. Kantareller smørsauterede
  18. Broccoli i sprød "skal", kun i huset
  19. Rodfrugter bagte
  20. Gulerødder små m/ top
  21. Gulerødder smørsauterede
  22. Gulerødder ovnbagte med porre
  23. Tomater (kolde fyldte med creme fraiche 38 %, bacon, løg og purløg)
  24. Tomater (kolde fyldte med creme fraiche 38%, semi dried tomater, bacon, løg og purløg)
  25. Tomat "duxelles" (lune fyldte tomater m/ løg, champignon, bacon, persille)
  26. Tomater "caprese" (lune bagte med fyld af bøfmozzarella, ricotta og frisk basilikum og barderet med Serano skinke)
  27. Tomatkompot ("sur/ sød" og kold servering)
  28. Tomat- aubergine ”burgere” med krydret creme
  29. Cherrytomat eller tomat med flødepeberrod
  30. Små langtidsbagte tomater med krydderier
  31. Halve bagte krydrede tomater
  32. "Tomat i butterdej", tomat indbagt i butterdej med bla. pesto og mozzarella
  33. Tærte med tomatbund a la Ratatouille
  34. Rabarberkompot
  35. Tranebær- appelsin kompot
  36. Karamelliserede pærer med tyttebær
  37. Grønsagstårn med broccoli, gulerødder og løg
  38. Porretimbale med frisk timian
  39. Waldorfsalat hjemmelavet med druer, æbler, valnødder og blegselleri i creme
  40. Agurkesalat hjemmelavet
  41. Fennikel i fad bagt med fløde og bacon
  42. Perleløg sukkerglaserede
  43. Rødløg lune fyldte med timian, citron og ricotta
  44. Butternuts creme
  45. Portobellosvamp fyldt med bla. ricotta, feta, frisk timian, citron og marinerede tomater
  46. Grønsagsbites
  47. Gulerods- eller sellerimousse lun
  48. Butternutscreme med friske urter lun

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved