Udskriv

Forretter

Forretter med laks

  1. Varmrøgede laks
  2. Varmrøgede laks plukket i dildcreme
  3. Lakserilette m/ bla. dampet og røget laks samt lakserogn i creme med bla. lime og purløg
  4. Røget laks m/ avocadocreme eller peberrodscreme
  5. Laksemousse af fersk laks
  6. "Skål" m/ cremet rodfrugtmousse, salat og laks, (fersk, kold- eller varmrøget)
  7. "Skål" m/ avocado/rygeostecreme, koldrøgede laks eller fersk laks, salat og syltede rødløg
  8. Lakseroulade m/ kaviarcreme og hjemmelavede pandekager
  9. Victorias spinatroulade m/ creme af koldrøget laks
  10. Lakseroulade m/ peberrodscreme, koldrøget laks, grønt og wrap
  11. Lakseroulade m/ krydret creme, koldrøgede laks, grønt og wrap
  12. Røget laksehorn m/ fyld af stenbiddercreme anrettes på sennepsmarineret fennikel
  13. Laksetatar med koldrøget laks, løg, purløg og lakserogn
  14. Koldrøgede laks garneret med rygeostcreme, friske radiser, agurk.
  15. Tærte sprød med krydret flødeost og koldrøgede laks
  16. Citrusmarineret koldrøged laks
  17. Citrusmarineret fersk laks m/ eksempelvis limeakaciedressing til
  18. Laksefilet bagt med orange- sennep topping og garneres med marinerede rejer, granatæbler og mynte
  19. Laksefilet med hjemmelavet tzatziki og top af friske sukkeræter
  20. Laksefilet bagt med top af frisk estragon og peberfrugter der anrettes på Pernod marineret fennikel
  21. Butterdej bagt med bla. spinat og fersk laks
  22. Gravede laks m/ dressing
  23. Blinis hjemmelavede med sennepscreme, koldrøget laks, lakserogn og friske grønne asparges
  24. Ricotta pandekage med parmesan, creme fraiche og koldrøgede laks
  25. Koldrøgede eller fersk laks i havtorsnmarinade
  26. Koldrøgede laks med melon og evt. tigerreje på top

Forretter med skaldyr, rogn og "lys" fisk

  1. "Skål" m/ avocado/rygeostecreme, røget hellefisk eller tigerrejer, salat og syltede rødløg
  2. "Skål" m/ cremet rodfrugtmousse, salat og røget hellefisk
  3. "Skeer" spiselige med stenbidderrogn og cremefraiche
  4. Blinis hjemmelavede med stenbiderrogn, løg og cremefraiche
  5. Kartoffelblinis hjemmelavede m/ stenbiderrogn, løg og cremefraiche
  6. Rugvafler hjemmelavede med stenbidderrogn og cremefraiche (serveres kun i huset)
  7. Dildvaffel hjemmelavet med skaldyr, grønt og dildcremefraiche (serveres kun i huset)
  8. Kaviarrand på salat
  9. Stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet samt rejer
  10. Skaldyrssalat (med ex. rejer, krabbe, ærter, blegselleri, grape og dild i dressing)
  11. Maskeret blomkål (blomkål m/ dressing og rejer)
  12. Tigerrejer marinerede m/ hvidløg/chili/ lime på spyd
  13. "Skaldyrscocktail ny" m/ rejer, krebsehaler, melon, snackpeber, friske grønne asparges, frisk dild
  14. Krydrede rejer, kan evt. serveres på bruchetta eller salat
  15. "Grape" carpaccio med krebsehaler, avocado og ristede mandler (serveres kun i huset)
  16. ”Torsk i nye klæder” dampet torsk med bla. bagte rødbeder og sennepscreme
  17. Kammuslinger grillede m/ hjemmelavet pesto (serveres kun i huset)
  18. Tunmousse hjemmelavet
  19. Tunroulade af wrap og grønt
  20. Hellefisk bagt m/ top af Gremolata

Forretter med kylling og okse- svinekød

  1. "Hønsesalat gammeldags" på ananasring m/ ristet bacon
  2. "Hønsesalat ny" m/ bla. ananas, friske grønne asparges, snackpeber og purløg i hjemmerørt creme
  3. Tarteletter m/ høns i asparges
  4. Lune nachos med mozzarella, hjemmelavet guacomole, salsa og evt. kylling
  5. Kyllingeroulade af wrap og grønt
  6. Græskarvaffel med marineret kylling og hjemmelavet coleslaw
  7. Melon eller fersken med top af spegeskinke med eks. hjemmelavet pesto
  8. Saltet og røget svinemørbrad på salat med marinerede mango- gulerødder og sennepsdressing
  9. Balsamicomarineret oksefilet på salatbund m/ tomat-peberfrugtmix, ristede pinjekerner
  10. Carpaccio med grana padano, ristede pinjekerner, olivenolie og rucula
  11. Culotte letsaltet og røget anrettes med porretimbale og råmarineret hvidkål
  12. Mørbrad af oksen letsaltet og røget anrettet med grønsagstimbale
  13. Svinekam marineret i skiver med bla. æble, sennep og friske urter. Kold anretning
  14. Mini sliders/burger med kylling og bacon eller hjemmelavet bøf

Der kan også sammensættes en fisketallerken ud fra dine ønsker eller ovenstående forslag. Der serveres gerne brød til forretten og dressing hvis man ønsker.

Cremer og dressinger

  1. Citrus- peberrodscreme
  2. Basilikumscreme
  3. Tomat- sennepscreme med sennepskorn
  4. Jordskokkecreme
  5. Ærtecreme
  6. Thippes dressing med bla. creme fraiche og oliventapanade
  7. Rygeostcreme
  8. Avocadocreme
  9. Limeakaciedressing
  10. Kaviarcreme
  11. Grøn creme fraichedressing
  12. Dijonaisecreme
  13. Dildcreme
  14. Aïoli

Alle cremer og dressinger er hjemmelavede.

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved