Udskriv

Kød

Oksekød

  1. Oksefilet langtidsstegt
  2. Oksefilet koldt marineret med bla. forårsløg, drueagurk og sorte oliven
  3. Oksefilet pesto-rødvinsmarineret langtidsstegt
  4. Pandekager hjemmelavede fyldte med bla. hk.oksekød, gulerødder, løg
  5. Oksesteg amerikanske langtidsstegte
  6. Mørbrad af oksen
  7. Mørbrad af oksen fyldt med flødeost og porre, barderet med bacon
  8. Mørbrad af oksen fyldt med flødeost, ristede champignon og løg, barderet med bacon
  9. Mørbrad af oksen med dijonsennep og frisk timian der barderes med bacon
  10. Mørbrad af oksen letsaltet og røget, kan serveres både kold og varm
  11. Culotte af oksen letsaltet og røget kan serveres både kold og varm
  12. Culotte af oksen sennepsmarineret
  13. Culotte af oksen
  14. Oksepie med oksefars og grønsager i butterdej

Grisekød

  1. Revelsben marinerede i "krydderrub". dertil krydret tomatsauce
  2. Revelsben saltede og røgede evt. med sukkerglasering
  3. Revelsben marineret med appelsin, soya, hvidløg, ingefær etc.
  4. Revelsben krydrede med ”sennepstop”
  5. Skank/ spoleben marinerede og langtidsstegte
  6. Mørbrad af grisen marineret
  7. Mørbrad af grisen vendt i hjemmelavet pesto og barderet med bacon
  8. Mørbrad af grisen indbagt i krydret fars og butterdej
  9. Mørbrad af grisen indbagt i krydret fars (æble, løg, rosmarin) og bacon
  10. Mørbradbøffer af grisen i fad med semi dried tomater, champignon, hvidløg, bacon, oregano og blåskimmelost
  11. Mørbradbøffer af grisen i fad med champignon, gorgonzola, løg og fløde
  12. Mørbradbøffer af grisen i fad med porre, champignon, bacon, små tomater, pesto og barbecuesovs
  13. Mørbrad af grisen fyldt med gorgonzola, semi dried tomater og løg barderet med spegeskinke
  14. Mørbrad af grisen fyldt med flødeost, champignon og løg barderet med bacon
  15. Mørbrad af grisen fyldt med sauterede peberfrugter, krydderost og løg der barderes med bacon
  16. Mørbrad af grisen fyldt med porre og pikantost og barderet med bacon
  17. Hamburgerryg med evt. sukkerglasering
  18. Skinke med evt. sukkerglasering
  19. Ribbensteg af grisen evt. letsaltet og røget
  20. Frikadeller små hjemmelavede
  21. Porchetta; italiensk rullesteg med krydret fyld og sprød svær
  22. Kam af grisen, gammeldags flæskesteg med sprød svær
  23. Kam af grisen, letsaltet og røget med sprød svær
  24. Øl- kam
  25. Svinekam marineret i skiver med bla. æble, sennep og friske urter. Kold anretning
  26. Krydderkam
  27. Nakkefilet af grisen langtidsstegt med bla. honning, frisk rosmarin og hvidvin
  28. Skinkestang (butterdej med skinke, broccoli, champignon, løg og flødeost)
  29. Pizzastang (butterdej med bla. skinke, champignon, Seranoskinke og tomat)
  30. Tærte m/ skinke, løg, peberfrugt, porre
  31. Gule ærter
  32. Forårsruller hjemmelavede. Serveres kun "i huset"

Kalvekød

  1. Mørbrad af kalven "dansk vestindisk" (med chilli og marineret i bla. kokosmælk, lime, chili og krydderurter)
  2. Mørbrad af kalven rødvinsmarineret
  3. Mørbrad af kalven fyldt med flødeost og porre, barderet med bacon
  4. Mørbrad af kalven fyldt med flødeost, ristede champignon og løg, barderet med bacon
  5. Mørbrad af kalven med dijonsennep der barderes med bacon
  6. Filet af kalven langtidsstegt
  7. Kalvesteg gammeldags
  8. Culotte af kalven langtidsstegt
  9. Culotte af kalven langtidsstegt letsaltet og røget kan serveres både kold og varm
  10. Skipperlabskov

Blandet bla. lam

  1. Spyd hjemmelavet m/ marineret okse og kylling, champignon, peberfrugt, pølse m/ svøb
  2. Lammekølle, let krydret, marineret eller fyldt med semi dried tomater og hvidløg
  3. Mørbrad af lam marineret i hvidløg og rosmarin
  4. Lammekrone med basilikumsalsa hjemmelavet
  5. Lammeculotte marineret og langtidsstegt
  6. Hellefisk i svøb af seranoskinke
  7. Fisketærte m/ lys fisk, rejer og asparges

Supper

  1. Tomatsuppe
  2. Kyllinge- karrysuppe
  3. Broccoli- kartoffelsuppe
  4. Gullaschsuppe
  5. Himmelsuppe
  6. Jordskoksuppe
  7. Gazpacho
  8. Tomatsuppe med fersken
  9. Aspargessuppe
  10. Peberfrugt- kartoffelsuppe

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved