
Ring eller skriv til os!
Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter


Forretter
Forretter
Forretter med laks:
- varmrøgede laks
- varmrøgede laks plukket i dildcreme
- lakserilette m/ bla. dampet og røget laks samt lakserogn i creme
- røget laks m/ avocadocreme eller peberrodscreme
- laksemousse af fersk laks
- lakseroulade m/ kaviarcreme og hjemmelavede pandekager
- Victorias spinatroulade m/ creme af koldrøget laks
- "pandekage- roulade" med krydret peberrodscreme og koldrøget laks
- røget laksehorn m/ fyld af stenbiddercreme anrettes på sennepsmarineret fennikel
- laksetatar med koldrøget laks, løg, purløg og lakserogn
- koldrøgede laks garneret med rygeostcreme, friske radiser, agurk.
- citrusmarineret koldrøged laks
- citrusmarineret fersk laks m/ eksempelvis limeakaciedressing til
- "skål" m/ avocado/rygeostecreme, koldrøgede laks eller fersk laks, salat og syltede rødløg
- laksefilet bagt med orange- sennep topping og garneres med marinerede rejer, granatæbler og mynte
- laksefilet med hjemmelavet tzatziki og top af friske sukkeræter
- laksefilet bagt med top af frisk estragon og peberfrugter der anrettes på Pernod marineret fennikel
- gravede laks m/ dressing
- blinis hjemmelavede med sennepscreme, koldrøget laks, lakserogn og friske grønne asparges
- koldrøgede eller fersk laks i havtorsnmarinade
- koldrøgede laks med melon og evt. tigerreje på top
Forretter med skaldyr, rogn og "lys" fisk:
- "skål" m/ avocado/rygeostecreme, røget hellefisk eller tigerrejer, salat og syltede rødløg
- "skeer" spiselige med stenbidderrogn og cremefraiche
- blinis hjemmelavede med stenbiderrogn og cremefraiche
- rugvafler hjemmelavede med stenbidderrogn og cremefraiche (serveres kun i huset)
- kaviarrand på salat
- stjerneskud med dampet og stegt rødspættefilet samt rejer
- skaldyrssalat (med ex. rejer, krabbe, ærter, blegselleri, grape og dild i dressing)
- maskeret blomkål (blomkål m/ dressing og rejer)
- tigerrejer marinerede m/ hvidløg/ basilikum eller chili/ lime på spyd
- "skaldyrscocktail ny" m/ rejer, krebsehaler, melon, snackpeber, friske grønne asparges, frisk dild
- "grape" carpaccio med krebsehaler, avocado og ristede mandler (serveres kun i huset)
- ”torsk i nye klæder” dampet torsk med bla. bagte rødbeder og sennepscreme
- kammuslinger grillede m/ hjemmelavet pesto (serveres kun i huset)
- tunmousse hjemmelavet
- hellefisk bagt m/ top af Gremolata
Forretter med kylling og okse- svinekød:
- "hønsesalat gammeldags" på ananasring m/ ristet bacon
- "hønsesalat ny" m/ bla. ananas, friske grønne asparges, snackpeber og purløg i hjemmerørt creme
- tarteletter m/ høns i asparges
- lune nachos med mozzarella, hjemmelavet guacomole, salsa og evt. kylling
- melon eller fersken med top af spegeskinke med eks. hjemmelavet pesto
- saltet og røget svinemørbrad på salatbund med sennepsdressing
- balsamicomarineret oksefilet på salatbund m/ tomat-peberfrugtmix, ristede pinjekerner
- carpaccio med grana padano, ristede pinjekerner, olivenolie og rucula
- culotte letsaltet og røget anrettes med porretimbale og råmarineret hvidkål
- mørbrad af oksen letsaltet og røget anrettet med grønsagstimbale
Der kan også sammensættes en fisketallerken ud fra dine ønsker eller ovenstående forslag. Der serveres gerne brød til forretten og dressing hvis man ønsker.
Cremer og dressinger
- citrus- peberrodscreme
- basilikumscreme
- tomat- sennepscreme med sennepskorn
- jordskokkecreme
- ærtecreme
- thippes dressing med bla. creme fraiche og oliventapanade
- rygeostcreme
- avocadocreme
- limeakaciedressing
- kaviarcreme
- grøn creme fraichedressing
- dijonaisecreme
- dildcreme
- aïoli
Alle cremer og dressinger er hjemmelavede
Ring eller skriv til os!
Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter