Bland gode og friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

mobile menu btn

Ring eller skriv til os!

Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødevarestyrelsens elite ikon

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

print side

Receptioner eller Tapas

  1. mini- tarteletter med koldrøgede laks og persilleolie
  2. "ske" med pesto- mayo og stenbidderrogn
  3. tunmousse i mini-tarteletter
  4. laksemousse i mini-tarteletter
  5. lakseroulade med kaviarcreme, koldrøget laks og hjemmebagt pandekage
  6. lakseroulade af wrap med creme, koldrøget laks og grønt
  7. melon med koldrøgede laks
  8. "øl-pind" med oliven
  9. nektarin med seranoskinke
  10. minitoast med græskarmousse og top af "øl pind"
  11. blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og løg
  12. koldrøget laks rullet om rå marineret hvidkål
  13. tigerrejer stegt i pankarasp
  14. lakserilette på bruchetta
  15. bruchetta med topping af tomatmiks
  16. bruchetta ristet med rørt flødeost og bagte peberfrugter
  17. mini-tærter med krydret flødeost, svitsede svamper, seranoskinke og mozzarella
  18. andebryst letsaltet og røget med balsamico glace og danske jordbær
  19. ananas frisk og marineret med spegeskinke på pind
  20. ananas frisk og marineret med ost eks. Manchego og rød dråbe på pind
  21. Manchego ost med drue på pind
  22. ostehaps af osten Jarlsberg med drue
  23. kanapeer med rørt flødeost, radis og blå vindrue
  24. aguk-"ring" med rygeost og lakserogn
  25. små spyd med mozzarellaperle og semi dried tomat
  26. "Vitello" rulle med kapersbær
  27. skinkerulle med avocadocreme
  28. mini-burgere med kylling, bacon og karrydressing
  29. mini- burgere med okseburger og grønt
  30. butterdejspakker med spinat, citron og ost
  31. porchetta rullet om rødbede- peberrodscreme
  32. oksefilet marineret og anrettes koldt med drueagurk, oliven og forårsløg
  33. små sandwich med flødeost og agurk
  34. svinemørbrad saltet og røget med semi dried tomater og senneps aïoli på toast
  35. cocktailpølse med baconsvøb, lun
  36. sveske med baconsvøb, lun
  37. frikadeller små, lun
  38. kyllingelår i svøb og med sesam, lun
  39. skinkestang (butteredej indbagt med skinefyld) lun
  40. spyd hjemmelavede med marineret kylling, cocktailpølse med baconsvøb, champignon og peberfrugt, lun
  41. "mini-snegle" af butterdej med pesto
  42. forslag til anretning med eksempelvis: fetaost, diverse oliven, semi dried tomater, blegselleri, gulerod- og agurkstave. Hjemmelavede "dip" dertil: humus, selleripesto eller artiskokcreme med semi dried tomater, oliventapanade, aïoli, piementcreme. Friske grønne asparges bagt med Seranoskinke, hjemmeristede saltmandler, syltede løg, grønne syltede ferskner, fyldte chilipebere med ost, slagterens hjemmelavede "øl-pinde" og italiensk/ spansk pølse
  43. oste-pølsebord der pyntes af med frugt og grønt
  44. brød m.m., Grissini, hjemmelavet knækbrød
  45. brie med hjemmelavet tilbehør. eks: marinerede abrikoser og valnødder, æble- havtornkompot, blandede nødder i portvinssirup, tomat- chilikompot, oliventapanade, små oliven, rabarberkompot med stjerneanis, syltede pærer og rødløg, pærer- ingefærkompot, syltede mini kiwi, stikkelsbærkompot
  46. den ultimative brownies
  47. nøddemedaljer med chokoladecreme og snert af kaffe
  48. små chokoladeskaller med fyld
  49. frugtfad

    Ring eller skriv til os!

    Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Fødevarestyrelsens elite ikon

    Se fødevarestyrelsens
    smiley-rapporter