Bland gode og friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

mobile menu btn

Ring eller skriv til os!

Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødevarestyrelsens elite ikon

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

print side

Julefrokost.

Inspiration til at sammensætte julemenu.

  1. marinererede sild "ekstra modnede" med hjemmelavet karrysalat
  2. marinerede sild "ekstra modnede" med hjemmelavet dild-sennepscreme
  3. marinerede sild "ekstra modnede" i cremet appelsinmarinade
  4. kryddersild "ekstra modnede" med kapers og løg
  5. kryddersild "ekstra modnede" i marinade af tomat, appelsin, sherry og porrer
  6. æblesild; kryddersild "ekstra modnede" med æble cremefraiche- peberrodscreme
  7. stegte sild hjemmelavede
  8. stegte sild hjemmelavede serveret lune med karry og æble
  9. rødspættefilet med remoulade og citron
  10. ½ æg med rejer, mayonaise, tomat og karse
  11. røget ål med hjemmelavet røræg
  12. koldrøget laks med friske grønne asparges og hjemmelavet røræg
  13. gravede laks med hjemmelavet dilddressing
  14. koldrøgede laks citrusmarineret
  15. roastbeef med remoulade, ristede løg, peberrod og agurkesalat hjemmelavet
  16. sylte slagterens hjemmelavede med sennep og hjemmesyltede rødbeder
  17. hønsesalat hjemmelavet med ananas, friske grønne asparges og bacon
  18. tarteletter med høns i asparges
  19. mørbradbøffer med champignon, løg og agurkesalat hjemmelavet
  20. små frikadeller hjemmelavede med lunt rødkål hjemmelavet
  21. andebryst med lunt rødkål hjemmelavet
  22. æbleflæsk hjemmelavet
  23. ribbensteg almindelig eller letsaltet og røget. Dertil lunt rødkål hjemmelavet
  24. hamburgerryg slagterens hjemmelavede med brunede kartofler og flødestuvet frisk grønkål
  25. slagterens hjemmelavede medister med lunt rødkål hjemmelavet
  26. slagterens hjemmelavede leverpostej med champignon- baconmiks og hjemmesyltede rødbeder
  27. slagterens hjemmelavede leverpostej bagt med champignon og bacon. Dertil hjemmesyltede rødbeder
  28. salat med hvidkål, tranebær, nødder, abrikoser og granatæbler i peberrodscreme
  29. salat med rødkål, tyttebær, ristede mandler, æbler og druer
  30. salat med frisk marineret grønkål, hjemmesyltet blomkål, æbler, abrikoser, figner og nødder
  31. brie med "gammeldags" frugtsalat
  32. osteanretning med eks. hjemmelavede marinerede abrikoser og valnødder, æble- havtornkompot, blandede nødder i portvinssiup, tomat- chilikompot, oliventapanade, små oliven, rabarberkompot med stjerneanis, syltede pærer og rødløg, pærer- ingefærkompot, sødsyltede kiwi
  33. ris a la mande hjemmelavet med kirsebærsovs
  34. brød, smør og fedt

Kontakt os gerne, hvis der er ønske om en pris på en julemenu.

    Ring eller skriv til os!

    Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Fødevarestyrelsens elite ikon

    Se fødevarestyrelsens
    smiley-rapporter