Bland gode og friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

mobile menu btn

Ring eller skriv til os!

Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødevarestyrelsens elite ikon

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

print side

Kød

Oksekød

  1. oksefilet Premium
  2. oksefilet Premium koldt marineret med bla. forårsløg, drueagurk og sorte oliven
  3. oksefilet Premium pesto-rødvinsmarineret
  4. pandekager hjemmelavede fyldte med bla. hk.oksekød, gulerødder, løg
  5. oksesteg amerikanske langtidsstegte
  6. mørbrad af oksen Premium
  7. mørbrad af oksen Premium fyldt med flødeost og porre, barderet med bacon
  8. mørbrad af oksen Premium fyldt med flødeost, ristede champignon og løg, barderet med bacon
  9. mørbrad af oksen Premium med dijonsennep og frisk timian der barderes med bacon 
  10. mørbrad af oksen Premium letsaltet og røget, kan serveres både kold og varm
  11. culotte af oksen Premium letsaltet og røget kan serveres både kold og varm
  12. culotte af oksen Premium rødvinsmarineret
  13. culotte af oksen Premium
  14. oksepie med oksefars og grønsager i butterdej

Grisekød

  1. revelsben marinerede i "krydderrub". dertil krydret tomatsauce
  2. revelsben saltede og røgede evt. med sukkerglasering
  3. revelsben marineret med appelsin, soya, hvidløg, ingefær etc.
  4. revelsben krydrede med ”sennepstop”
  5. skank/ spoleben marinerede og langtidsstegte
  6. mørbrad af grisen marineret
  7. mørbrad af grisen vendt i hjemmelavet pesto og barderet med bacon
  8. mørbrad af grisen indbagt i krydret fars og butterdej
  9. mørbrad af grisen indbagt i krydret fars (æble, løg, rosmarin) og bacon
  10. mørbradbøffer af grisen i fad med semi dried tomater, champignon, hvidløg, bacon, oregano og blåskimmelost
  11. mørbradbøffer af grisen i fad med champignon, gorgonzola, løg og fløde
  12. mørbradbøffer af grisen i fad med porre, champignon, bacon, små tomater, pesto og barbecuesovs
  13. mørbrad af grisen fyldt med gorgonzola, semi dried tomater og løg barderet med spegeskinke
  14. mørbrad af grisen fyldt med flødeost, champignon og løg barderet med bacon
  15. mørbrad af grisen fyldt med peberfrugter, mozzarella og løg der barderes med bacon
  16. mørbrad af grisen fyldt med porre og pikantost og barderet med bacon
  17. hamburgerryg med eller uden glasering
  18. skinke med eller uden glasering
  19. ribbensteg af grisen evt. letsaltet og røget
  20. frikadeller små hjemmelavede
  21. porchetta; italiensk rullesteg med krydret fyld og sprød svær
  22. porchetta letsaltet og røget; italiensk rullesteg med sprød svær
  23. kam af grisen gammeldags flæskesteg med sprød svær
  24. kam af grisen letsaltet og røget med sprød svær
  25. krydderkam
  26. skinkestang (butterdej med skinke, broccoli, champignon, løg og flødeost)
  27. tærte m/ skinke, løg, peberfrugt, porre
  28. gule ærter

Kalvekød

  1. mørbrad af kalven "dansk vestindisk" (med chilli og marineret i bla. kokosmælk)
  2. mørbrad af kalven rødvinsmarineret
  3. mørbrad af kalven fyldt med flødeost og porre, barderet med bacon
  4. mørbrad af kalven fyldt med flødeost, ristede champignon og løg, barderet med bacon
  5. mørbrad af kalven med dijonsennep der barderes med bacon
  6. filet af kalven
  7. kalvesteg gammeldags
  8. culotte af kalven
  9. culotte af kalven letsaltet og røget kan serveres både kold og varm

Blandet

  1. spyd hjemmelavet m/ marineret okse og kylling, champignon, peberfrugt, pølse m/ svøb
  2. lammekølle, let krydret, marineret eller fyldt med semi dried tomater og hvidløg
  3. mørbrad af lam marineret i hvidløg og rosmarin
  4. lammerag med basilikumsalsa hjemmelavet
  5. hellefisk i svøb af seranoskinke

Supper

  1. tomatsuppe
  2. kyllinge- karrysuppe
  3. broccoli- kartoffelsuppe
  4. gullaschsuppe
  5. himmelsuppe
  6. jordskoksuppe
  7. gazpacho
  8. tomatsuppe med fersken
  9. aspargessuppe
  10. peberfrugt- kartoffelsuppe
  11. ærtesuppe kold m/ champagne (kun i huset)

Vegetar

  1. butterdej m/ spinat, dild og feta
  2. tærte m/ tomatbund og fyld "a la Ratatouille"
  3. rødbedebøffer
  4. falafel
  5. peberfrugter fyldte
  6. pandekager, wrap med fyld af grønsager

    Ring eller skriv til os!

    Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Fødevarestyrelsens elite ikon

    Se fødevarestyrelsens
    smiley-rapporter