Udskriv

Det italienske køkken

  1. Antipasti med eks. syltede løg, grillede artiskokker, Grissine, pizza rustica med: -spinat, bacon, rosiner og pinjekerner eller svampe, persille og hvidløg, italienske pølser, kapersbær, lækre oliven, semi dried tomater, mozzarellaperler i hjemmelavet pesto, slagterens hjemmelavede ølpinde og oliventapanade hjemmelavet
  2. Carpaccio med grana padano, ristede pinjekerner, olivenolie og rucula
  3. Tigerrejer marinerede evt. med sød chilidip til
  4. Rejesalat krydret, kan evt. serveres på bruchetta eller salat
  5. Laks -lækker koldrøget og citrusmarineret på salater
  6. "Laksetatar" med koldrøget laks, citrus, purløg
  7. Butterdej m/ frisk spinat, ost, citron, pinjekerner og fersk laks
  8. Butterdej m/ friske grønne asparges, Serano skinke og ost
  9. Vitello tonnato -kalvekød med tunsauce
  10. Pollo alla cacciatora -jægerhustruens kylling med bla. gulerødder, blegselleri, tomater, oregano
  11. Petti de pollo con ripieno piccanta; kyllingebryst med krydret fyld barderet med bacon og bagt med tomat og hvidvin
  12. Lombo di maiale -helstegt nakkefilet med hvidvin og honning
  13. Porchetta
  14. Cannelloni hjemmelavede fyldte pandekager med kalvekød og spinat
  15. Cannelloni hjemmelavede med kylling og frisk spinat
  16. Costolettine con salsa di basilico; lammekoteletter med basilikumsalsa
  17. Kam af kalven lun med salvie
  18. Tærte med squash
  19. Bruchetta gratinerede hjemmelavede med tomat, syltede rødløg, bagte peberfrugter og mozzarella
  20. Bruchetta med topping tomater og basilikum
  21. Patate al forno -kartofler i både med bla. bacon og rosmarin
  22. Pasta all’ arrabbiata -pasta med chili og tomat
  23. Cremet pasta med Salciccio, kun i huset
  24. Pizza med Mascapone, mozzarella, Salciccio, rødløg, rucula og friske tomater, kun i huset
  25. Taglierini con sugo di pomodoro; båndshaghetti med hjemmelavet tomatsauce
  26. Salat med rucula, lollo bionda, cherrytomater, friske grønne asparges, pinjekerner, bacon og peberfrugter
  27. Insalata di fagioli con parmigiano;hvidløgsstegte haricoverts, hasselnødder, grana padano og salater
  28. Asparges grønne gratinerede med smagfuld ost Pecorino
  29. Tomat- aubergineburgere med krydret creme
  30. Salat med gul Frisse, friske sukkerærter, syltede fennikel, appelsiner og ristede hasselnødder
  31. Salat med sukkerærter, appelsin, valnødder
  32. Pomodori maturati tipo caprese; tomatsalat med bagte små tomater, mozzarellaperler, forårsløg, rødløg, kapersbær, agurk, oliven og ristede pinjekerner
  33. Insalata de arrance; salat med appelsin, granatæbler, lollo bionda og oliven
  34. Salat italiensk brødsalat 1 med blandede salater, kapersbær, cherrytomater, brødcroutoner, artiskokker, mozzarellaperler og syltede fennikel
  35. Salat italiensk brødsalat 2 med blandede salater, friske grønne asparges, bagte peberfrugter, bacon, mozzarellaperler, artiskokker, brødcroutoner, hvide syltede asparges og kapersbær
  36. Insalata di finocchi; syltet fennikel med grana padano og spinat
  37. Focaccia brød hjemmebagt med olie og flagesalt
  38. Insalata di frutta; frugtsalat med cantaloupmelon, frisk ananas, marinerede ferskener, tørrede abrikoser, passionsfrugter, lime, mynte i en frisk frugtmarinade -dertil italienske cantuccini biscotti
  39. Tiramisu "traditionel"
  40. Sommer Tiramisu med friske bær
  41. Torta di cioccolato e salsa di pere; mørk chokoladekage med pæresauce
  42. Oste italienske med eksempelvis med eksempelvis små oliven, marinerede nødder og kiks

Bliv inspireret

Inspiration
til menuer

Det kan være rigtig svært at vælge menu, når der skal holdes fest eller reception. Mulighederne er uendelig mange og vi ved, hvor svært det kan være, at sætte sig med et blank stykke papir og være kreativ i forhold til menuen.

Vi glæder os meget til at hjælpe jer med den perfekte menu til jeres fest, reception eller anden anledning som bare kræver rigtig dejlig mad fra Camilla's – Mad du husker.

Vores opskrift

Bland gode, friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

Camilla´s – mad du husker er en lille familievirksomhed, der har til huse i Grønbro Hallen ved Sandved. Vi leverer mad til enhver lejlighed!

Camilla er uddannet i madverdenen som køkkenassistent og økonoma. Camillas mand Nikolaj er uddannet slagter og hjælper til i det daglige når jobbet som butiksslagter tillader det. Ofte er det Nikolaj, der bringer maden ud til jer.

Camilla's
Mad du husker

Gør festen uforglemmelig

Vi skaber altid menuerne i dialog med jer. Vi har mange ideer og I har måske helt specifikke ønsker. Sammen får vi skabt den menu der passer bedst til jeres fest.

Vores koncept er, at kunne tilbyde og levere velsmagende og veltillavede menuer, som samtidig ser flot og indbydende ud.


+45 40 75 90 23
mad-du-husker@camilla-s.dk

Camilla's - Mad du husker
Grønbro Hallen
Grønbrovej 1
4262 Sandved