Bland gode og friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

mobile menu btn

Ring eller skriv til os!

Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødevarestyrelsens elite ikon

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

print side

Receptioner eller Tapas

  1. mini- tarteletter med koldrøgede laks og persilleolie
  2. "ske" med pesto- mayo og stenbidderrogn
  3. tunmousse i mini-tarteletter
  4. laksemousse i mini-tarteletter
  5. mousse af varmrøget laks i mini-tarteletter
  6. lakseroulade med kaviarcreme, koldrøget laks og hjemmebagt pandekage på toast
  7. lakseroulade af wrap med creme af koldrøget laks på toast
  8. blinis med stenbiderrogn, den gode creme fraiche og løg
  9. koldrøget laks rullet om rå marineret hvidkål
  10. tigerrejer
  11. lakserilette på bruchetta
  12. bruchetta med topping af tomatmiks
  13. bruchetta ristet med rørt flødeost og bagte peberfrugter
  14. andebryst letsaltet og røget med balsamico glace og danske jordbær
  15. ananas frisk og marineret med spegeskinke på pind
  16. Manchego ost med drue på pind
  17. ostehaps af osten Jarlsberg med drue
  18. kanapeer med rørt flødeost, radis og blå vindrue
  19. aguk-"ring" med rygeost og lakserogn
  20. små spyd med mozzarellaperle og semi dried tomat
  21. "Vitello" rulle med kapersbær
  22. skinkerulle med avocadocreme
  23. porchetta rullet om rødbede- peberrodscreme
  24. oksefilet marineret og anrettes koldt med drueagurk, oliven og forårsløg
  25. små sandwich med flødeost og agurk
  26. svinemørbrad saltet og røget med semi dried tomater og senneps aïoli på toast
  27. cocktailpølse med baconsvøb, lun
  28. sveske med baconsvøb, lun
  29. frikadeller små, lun
  30. kyllingelår i svøb og med sesam, lun
  31. skinkestang (butteredej indbagt med skinefyld) lun
  32. spyd hjemmelavede med marineret oksekød og kylling, cocktailpølse med baconsvøb, champignon og peberfrugt, lun
  33. "mini-snegle" af butterdej med pesto
  34. forslag til anretning med eksempelvis: fetaost, diverse oliven, semi dried tomater, blegselleri, gulerod- og agurkstave. Hjemmelavede "dip": humus, selleripesto eller artiskokcreme med semi dried tomater, oliventapanade, aïoli. Friske grønne asparges bagt med Seranoskinke, hjemmeristede saltmandler, syltede løg, fyldte chilipebere med ost, slagterens hjemmelavede "øl-pinde" og italiensk/ spansk pølse
  35. oste-pølsebord der pyntes af med frugt og grønt
  36. brød
  37. brie med hjemmelavet tilbehør. eks: marinerede abrikoser og valnødder, æble- havtornkompot, blandede nødder i portvinssirup og tomatkompot
  38. den ultimative brownies
  39. nøddemedaljer med chokoladecreme og snert af kaffe
  40. små chokoladeskaller med fyld
  41. frugtfad

    Ring eller skriv til os!

    Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Fødevarestyrelsens elite ikon

    Se fødevarestyrelsens
    smiley-rapporter