Bland gode og friske råvarer med en knivspids faglig stolthed

mobile menu btn

Ring eller skriv til os!

Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Fødevarestyrelsens elite ikon

Se fødevarestyrelsens
smiley-rapporter

print side

Desserter

Is

  1. jordbæris hjemmelavet neutral eller m/ hakket chokolade
  2. chokoladeis hjemmelavet m/ eksempelvis kahluah, chokolade og knas
  3. nougatis hjemmelavet
  4. daim-is hjemmelavet
  5. jordbær- og hindbær is hjemmelavet
  6. vaniljeis hjemmelavet
  7. solbæris hjemmelavet

Kager og tærter

  1. luksus-kage med marcipanovertræk, ex. med hindbærfromage og chokoladecreme
  2. kransekagestang m/ hjemmelavet vaniljecrème og frisk frugt
  3. chokoladekage amerikansk
  4. brownies den ultimative
  5. små nøddemedaljer m/ chokoladecreme
  6. chokoladekage hvid m/ nougatovertræk
  7. marengsbunde med flødeskum og frisk frugt
  8. nøddekage m/ chokolade og knas
  9. kokos- chokoladebunde m/ eksempelvis hindbærskum i
  10. mazarin- kokostærte m/ blandede bær
  11. tunesisk mandelkage m/ mandler og citrusfrugter
  12. mandelkage; nøddebund, ”skum” og frisk frugt
  13. chokolade trøffelkage m/ peanuts
  14. fragelitetkage m/ nougatcreme 
  15. mandelrand m/ chokoladeovertræk
  16. mandelbund m/ abrikoscreme
  17. festkage m/ mørke bunde og fyld af creme, druer, nødder, friske blåbær, chokolade samt marcipankant
  18. sommerfrugttærte m/ nøddemarengs, creme og danske jordbær
  19. solbærkage med vanilje
  20. sønderjysk rugbrødslagkage
  21. kage af hvid chokolademousse med lime på sprød bund og top af friske jordbær og blåbær
  22. chokolade- nøddekage med hindbærskum
  23. kage med sprød bund, chokolademousse og hindbærmousse
  24. crumbletærte med mascaponecreme og friske bær

Desserten

  1. penna cotta med hvid chokolade og rabarberkompot eller marinerede brombær
  2. fromage citrus m/ appelsin og citrus
  3. rabarbertrifli m/ hjemmelavede hasselnøddekys og hyldeblomstskum
  4. rabarbermousse hjemmelavet
  5. chokolademousse hjemmelavet
  6. Tiramisu hjemmelavet
  7. Tiramisu sommer med friske bær
  8. blåbær pennacotta hjemmelavet
  9. hindbærmousse hjemmelavet

Diverse

  1. pandekager hjemmelavede
  2. nøddekurv m/ frisk frugt og is
  3. jordbærsuppe kold m/ hyldeblomst og vanilieis
  4. ½ melon m/ frugt og rørt is
  5. ½ ananas m/ frugt og rørt is
  6. frugtsalat marineret
  7. friske danske jordbær dyppet i hvid og mørk chokolade
  8. chokoladeskaller små med fyld
  9. friske jordbær vendt i balsamicosirup, dertil rørt is

Ost

  1. chokolade- ostelagkage
  2. ostelagkage
  3. ostefad med blandede oste
  4. brie med top af cognac og mørk chokolade
  5. blåskimmelost m/ rabarberkompot
  6. tilbehør hjemmelavet til ost eks. marinerede abrikoser og valnødder, æble- havtornkompot, blandede nødder i portvinssiup og tomatkompot

    Ring eller skriv til os!

    Hvis det er lykkedes os at inspirere dig her på vores hjemmeside, er du hjertelig velkommen til at ringe til os på 4075 9023 eller skrive på mad-du-husker@camilla-s.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte menu til dit arrangement.

    Vi glæder os til at høre fra dig.

    Fødevarestyrelsens elite ikon

    Se fødevarestyrelsens
    smiley-rapporter